Activiteiten

Activiteiten

Verjaardagzwemmen

Het "verjaardagzwemmen" is een aantrekkelijke formule waarbij de jarige en zijn vriendjes worden getrakteerd op een onvergetelijke dag vol met waterpret!

Kinderen van het eerste tot en met zesde leerjaar van het basisonderwijs worden verwelkomd door een ervaren monitor, die het hele gebeuren in goede banen leidt. Er wordt ook een drankje aangeboden en de jarige zelf ontvangt een geschenkje. Vervolgens komen waterontspanning en animatie aan bod.

In de cafetaria wordt er tenslotte een drankje en hapje genuttigd. De deelnemers en de jarige dienen in groep op voorhand uit 2 formules een keuze te maken:

Bij minder dan tien deelnemers wordt het tarief voor de sportpromotionele activiteit "verjaardagzwemmen" vastgesteld op 75,00 EUR met al dan niet een prijstoeslag van 1,00 EUR per persoon dit naargelang de vooraf gemaakte formulekeuze. Per verjaardagfeest is het maximale aantal deelnemers vastgesteld op 20 kinderen.

Het "verjaardagzwemmen" wordt georganiseerd op woensdag- en zaterdagnamiddag, van 14.00 uur tot 16.30 uur. Voorafgaande reservering is verplicht tijdens de openingsuren van de kassa mits betaling van een voorschot van 50,00 EUR.

Bij reservatie van 2 jarigen in één verjaardagfeest op dezelfde datum wordt een minimum van 15 deelnemers vereist of een bedrag van 112,50 EUR gevraagd dan niet een prijstoeslag van 1,00 EUR per persoon dit naargelang de vooraf gemaakte formulekeuze.


« vorige

© 2003-2021 Zwembad De Druppelteen. Alle rechten voorbehouden.